Home Locuri pescuit Partide ID:28004

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMoara Vlasiei 2
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person Adi.
  • scheduleacum 3 ani
  • visibility14581 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 4 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80+40+40

label_outline
Drum de acces
Drumul este foarte bun si rapid, de la intrarea pe autostrada (soseaua Petricani) faci pana pe balta aproximativ 30 min.

label_outline
Momeli folosite:
Am nadit cu porumb fiert si boilis de capsuna.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida s-a intins pe o perioada de 24h. Vremea a fost frumoasa, fara vant. In cursul noptii, cea mai scazuta temperatura a fost de 13 C (este suportabil). Pe balta nu au fost multi pescari, 4 sau 5 masini. Am pescuit plantat si am pus la carlig doar boilies de capsuna 24 (singurul sortiment pe care l-am avut). Partida a fost una reusita aducand foarte multi pesti pe saltea. Precizez ca noaptea am avut doar 2 prezentari: 2 crapi pe la 9 sau 10 kg. Vedetele zilei au fost cativa crapi de 13 kg si un frumos crap de 16 kg. Am testat si carligele de pescuit FUDO HOOKS care personal mie mi s-au parut destul de SLABE (la fel ca pretul). Am folosit un carlig Nr. 2 FUDO HOOKS care dupa ce am prins un peste de 10 kg s-a indoit.
Pestele a fost adus de la o distanta de 70 m plus/minus 10 m, fara agatatura. Am sa las o poza cu carligul deteriorat si cu frumosii pesti prinsi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 99 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:zoom_in
Pescuit
Pescuit
Pescuit

Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]