Home Locuri pescuit Partide ID:27976

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMoara Vlasiei 2
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person Adi.
  • scheduleacum 4 ani
  • visibility14479 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 4 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
conform regulamentului de pe siteul balt

label_outline
Drum de acces
Drumul este impecabil.

label_outline
Momeli folosite:
Am nadit cu seminte de porumb si griu,fierte , spartura de porumb . La carlig am avut boilies cu aroma de , pruna cu squid de 16 si 18 mm.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida s-a intins pe 24h. Nu am dat informatii despre pretul baltii deoarece difera in functie de preferintele pescarului, plantatul si salteaua de primire se platesc doar daca pescarul apeleaza la acestea.
Ca si numar de prezentari au fost numeroase .Cel mai frumos mustacios a fost de 18,5 kgAm avut rezultate notabile la boilies cu aroma de , pruna cu squid 18 mm. Mare pacat ca nu am avut boilis de dimensiuni un pic mai mari.Firul de par(lasat mai lung) a facut o select..ie destul de buna dar nu suficienta ...


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 99 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:zoom_in
Pescuit
Pescuit

Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]