Home Locuri pescuit Partide ID:27970

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Moara Vlasiei 2
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person Adi.
  • scheduleacum 1 ani
  • visibility15001 vizite
  • thumb_up 2 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 1 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
330lei

label_outline
Drum de acces
Drumul este impecabil. Am mers pe A3 si dus si intors. S-a deschis si intrarea in autostrada pe sensul Moara Vlasiei, Bucuresti.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit pentru nadit, seminte fierte (porumb, griu, in, floarea soarelui, ovaz) si spartura de porumb+ ttx cu aroma de miere. La carlig am avut boilies cu aroma de capsuna, pruna cu squid, porumb dipuit.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida s-a intins pe o perioada de 24h. Am pescuit in 2. Ne-am axat fiecare pe 2 tehnici diferite, unul pe nadire masiva cu seminte, folosind cirlige nr. 4, momeli mici porumb dipuit critic echilibrat, celalalt nadire cu boilies spart si foarte putine seminte.
Ca si numar de prezentari au fost mai numeroase pe locul unde s-a nadit cu seminte, dar capturile au fost intre 6 si 10 kg. O singura captura de 14,5 kg. Pe locul unde s-a nadit cu boilies captura maxima a fost e 17,5 kg. Concluziile le trageti dumneavoastra.
La plecare am avut parte de o mica furtuna, care a cam grabit sfirsitul partidei ...


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 99 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:



zoom_in
Pescuit
Pescuit

Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]