Home Locuri pescuit Partide ID:26893

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Moara Vlasiei 2
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person prodimar
  • scheduleacum 4 ani
  • visibility1702 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 4 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 lei /12 ore

label_outline
Drum de acces
Acces bun chiar si pe timp ploios.

label_outline
Momeli folosite:
am pesuit pe o vreme excelenta. Am plantat si cand s-a terminat bateria am lansat din mana. Am folosit porumb fiert si boilis de la Source de 14mm. Pestele a raspuns foarte bine la ambele.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit ziua, intre 10 si 16 pe locul 6. A fost o partida foarte reusita. Am scos peste 10 crapi pe saltea, printre care un ten de 19kg si un crap romanesc de 17kg. Restul au avut cu mici exceptii, peste 10kg. Nici vecinii de stand nu au dus-o prea rau. O partida excelenta, plina de capturi. Felicitari administratorului baltii, cat si personalului de serviciu.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 99 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:



zoom_in
Pescuit

Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]