Home Locuri pescuit Partide ID:20152

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMoara Vlasiei 1- Putul cu 7 izvoare
loc. Moara vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person raptor_x
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility2864 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei/partida + 20 lei barca

label_outline
Drum de acces
Drum foarte bun din Otopeni, dreapta spre Balotesti, Moara Vlasiei dupa supermarchet stanga pana in balta asfalt, poate 200m pana la balta drum de tara, in rest foarte ok !

label_outline
Momeli folosite:
tot felul de naluci de la voblere plastice moi lingurite... etc !


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta in jurul orei 7:30 (4 baieti) pregatiti si entuziasti cu gandul la marea captura, cum am ajuns pe balta am fost intampinati de paznic ... am platit 50lei/persoana partida (30 lei pescuitul si 20 lei barca), am plecat pe luciul apei si am inceput a scotoci fiecare cotlon, fiecare stufaris, fiecare prag... dar in zadar, dintoasa s-a lasat asteptata si s-a lasat pana pe la orele 13:00 cand am reusit sa prind o frumoasa "MARLITA" de aproximativ 200-300g cu indulgenta ! Am continuat sa examinam toata balta si pe o parte si pe cealalta a malurilor plus mijlocul la apa mai adanca dar ... degeaba ! In 4 insi nu am reusit sa luam decat o marlita mica caruia i-am si dat drumul, evident ! Balta destul de frumoasa, cam tulbure apa, fundul plin de mal negru ! Nu stiu de ce nu s-a prins dar de folosit am folosit tot ce se putea folosi, de la lingurite "no name" pana la consacrate, deasemenea voblere si plastice moi ! Am inteles ca patronul vrea sa scape de rapitorul din aceasta balta... nu stiu de ce ! Voi reveni si cu poze !
Fire incinse tuturor !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 4 kg
-Nr. scule folosite: 1 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]