Home Locuri pescuit Partide ID:15135

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMoara Vlasiei 1- Putul cu 7 izvoare
loc. Moara vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person pescarul33
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility133 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30lei/12h

label_outline
Drum de acces
nu se poate intra cu masina decat pana la digul ce desparte MV1 de MV2, drum bun si pe ploaie, apoi pe maluri la picior.

label_outline
Momeli folosite:
lingurite, voblere, rotative, twistere toate marimile si culorile posibile la toate cele 4 enumerate.


label_outline
Comentariu despre partida
am reusit astazi sa ajung la MV1 plin de entuziasm dupa toate laudele auzite despre rapitorul din aceasta balta. M-am inarmat cu 2 lansete, lingurite, voblere, rotative si twistere de toate marimile si culorile si la atac. Ajung pe balta pe la 13:00, paznicul imi cere banii cum cobor din masina, imi spune ca se pescuieste decat de pe mal desi eu stiam ca se pescuieste si din barca, platesc si ma apuc de treaba. Lanseu dupa lanseu, schimb momelile intre ele de le-a luat ameteala, mai schimb locul si tot asa vreo 3 ore jumate rezultat 0 barat. Pana la 16:30 cand m-am enervat si am plecat. Din 12 pescari nu am vazut decat o singura stiuca la vreo 2,5 kg si aia luata la japca in ancora de la lingurita de catre 2 baieti care erau de la ora 10 pe balta. Acces foarte prost pe maluri, nu se poate intra cu masina decat pana la digul ce desparte MV1 de MV2, locuri foarte putine si cam greu accesibile, bastani cu viloaie care au inchis cu gard pana in balta. Apa foarte limpede, se vedea fundul chiar si la 10 m de mal, foarte mult bradis, trebuie sa folosesti momeli cat mai usoare pentru a nu se duce la fund, ca scoti numai manunchiuri de bradis. Sincer ma asteptam la mai mult, balta fiind administrata tot de dl. Victor, dar se pare ca m-am inselat dansul fiind se pare destul de putin interesat de soarta baltii MV1 in comparatie cu MV2, dar probabil in viziunea dansului toti pescarii sunt doar pescari de crap. La plecare, ca sa suceasca cutitul in rana, paznicul imi spune ca balta nu mai este demult ce a fost odata si ca rapitorul ramas are puiet la discretie sa se hraneasca.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 1 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]