Home Locuri pescuit Partide ID:23588

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMoara Vlasiei - La Pod (A3)
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person bebe.bebe
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility1336 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 ron/ 12 ore

label_outline
Drum de acces
bun, daca ploua cam nasol.

label_outline
Momeli folosite:
patratica, porumb, rime, bomba.


label_outline
Comentariu despre partida
De la ora 6 dim. la ora 16 am luat 2 carasi la undita si un ciortan sub kg, pe care l-am aruncat inapoi. Ciortanul l-am luat la lanseta dimineata pina in ora 8 pentru ca dupa aia nu am mai vazut trasatura pina la plecare, la fel si tovarasii mei (3 pers.) mai mult de 2-3 carasi nu au luat. Pe balta nu au fost decit 2 masini. Foarte multi pesti morti in mal care miroseau de te puneau in cap, am inteles ca din cauza caldurii sau sufocat si asta este motivul de nu mai maninca, asa zicea paznicul care, dupa ce ne-a luat banii, ne-a anuntat ca nu prea mai maninca si o perioada sa nu mai venim. Il asigur ca nu mai venim deloc, sa gaseasca alti fraieri, ca m-am saturat sa iau tepe nici nu stii unde sa mai mergi la pescuit pentru ca toti sint aprope la fel, sa bage banul la buzunar si atit. FIR INTINS !


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]