Home Locuri pescuit Partide ID:9151

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMoara Domneasca IF
loc. Moara Domneasca, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person iisus
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility48 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost pe 13 mai de la 5 dimineata; am dat la toate momelile posibile, capturi cred ca au fost in jur de 9 carasi la bomba si pufulete, plin de lume cu gratare dar, spre surprinderea mea, destul de civilizati, fara manele si alte balcanisme; desi era duminica, nu au unblat la ape dar cred ca au folosit pastile cu azot, apa destul de rece tinand cont de vremea de afara. Dupa parerea mea la 50 ROn pe zi nu merita, asa ca incercati sa o evitati (poate mergeti la un gratar) doar asa ... poate. Taxa pe 2007: 50 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]