Home Locuri pescuit Partide ID:6845

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMoara Domneasca IF
loc. Moara Domneasca, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person cbuga
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility25 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost ieri 20.08.2006 pe Moara Domneasca. Pescuitul este momentan interzis. Apa este foarte scazuta. Pana sa aflu ca e intezis am prins un crap de 2KG (primul din viata mea ca sunt incepator) la undita langa mal cu rama rosie si pe urma nu am mai pescuit dar nu a venit nici un paznic. Pesti de 1-2 Kg erau la mal de le vedeai dorsala afara din apa. A mai venit un baiat cu 2 undite pe mal si a dat pana am plecat eu la 17:00 dar a prins numai carasei cat palma. Oficial pescuitul este interzis dar nu a venit nimeni sa-l intrebe de sanatate.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]