Home Locuri pescuit Partide ID:6261

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMoara Domneasca IF
loc. Moara Domneasca, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person pycoboy
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility44 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost ieri cu inca un prieten in total 8 lansete si de la ora 5 dim pana la ora 18.30 1 kg caras cel mai mare era cat palma luat aproape tot la rama sau foarte rar la patratica in rest nu a pus botul la nimica. Am plantat cu salteaua (fara sa ne vada dl cu taxa) de 2 ori 4 lansete cu boilles, porumb pe fir si porumb conservat si nimica cu toate ca am nadit locul cu prastia de ma dor si acum umerii. Am inteles de la alti pescari ca nu se da de mancare la peste dar cred ca se umbla la apa pentru ca dim apa a scazut, iar mai pe seara a inceput iar sa creasca. Nu ma mai duc pana la toamna, pacat de ea ca e o balta frumoasa. Fire intinse. Taxa pe 2006: 50 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]