Home Locuri pescuit Partide ID:19144

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMilotina Magic Lakes
loc. Silistea, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person gabyygg
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility50 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12 ore promotie

label_outline
Drum de acces
De la Calareti drumul in lucru.

label_outline
Momeli folosite:
porumb pe fir, cukk, boiles.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit pe standul 16, sambata de la 8 la 18. din circa 40 de pescari sau prins 3-4 crapi. ori nu mai are crap ori nu se prinde ... In concluzie o balta cu nota 10 la amenajare si nota 2 la capturi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]