Home Locuri pescuit Partide ID:18822

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMilotina Magic Lakes
loc. Silistea, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person valisialex
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility340 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
75lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drumul foarte bun. Se poate intra pana la balta fara probleme, chiar daca ploua.

label_outline
Momeli folosite:
Boiles, porumb de toate aromele, viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de seara ora 16 ora a doua zi ora 13 pe lacul Magic 1. Locatie exceptional de frumoasa. Padure, in fata multa natura salbatica. Partida a fost una foarte placuta, cu toate ca nu am vazut crapul, carasul si platica salbatica au facut legea. Daca nu aveam viermusi era nasol. Nu a vrut sa manance la altceva. Pestele este salbatic. Nu stie de mamaligute si arome. Balta are crap serios. In stanga mea 4 baieti au dat recital cu o captura de 12 kg la ora 4 dimineata, eliberata imediat de ei din proprie initiativa si 5 capturi intre 3 si 7 kg. Plantau cu vaporasul langa malul opus la stuf. Recomand balta. Paznicul super baiat. Nu a venit sa ne cante despre regului, nu a vrut sa ne caute in traista la plecare, a impartit sepcute, gratuit, la copii pe balta. Balta este foarte curata. Fiecare loc are 2 tomberoane. La fiecare 100 metri toaleta ecologica echipata complet. Respect! Totusi, in comparatie cu alte balti o apreciez ca ok la 100 Ron pentru 24 ore. La 150 ron cat este taxa - putin cam mult. Poate daca va mai fi populata si cu ciortanel ca sa creasca distractia la bat, da.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 6 kg
-Alte specii: 2 kg

-Cantitatea retinuta: 8 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]