Home Locuri pescuit Partide ID:23429

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMilotina 2
loc. Buzoieni/Calarasi, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person urssu123
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility3082 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 lei /24 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul excelent pana la balta indiferent de vreme

label_outline
Momeli folosite:
boilies, porumb , pelete


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns la ora 16.00 pe balta vremea putin capricioasa cu vant averse de ploaie, am pescuit pe standul 8 loc rezervat altflel balta era plina. Am prins numai la plantat la 20 m de malul de vis a vis, primul peste un crap romansesc de 3 kg pe la 2.00 noaptea la boaba de porumb uscata si a doua zi un novac 2,5 kg la porumb usturoi. Caras si platica mari la 500-700 g. Balta este superba, cred ca din cauza ploii nu prea a mancat pestele, o sa revin pe aceasta balta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 6 kg
-Caras: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]