Home Locuri pescuit Partide ID:876

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMihaila
loc. Perieni, jud. Iasi

  • Adaugat de: person chichirez
  • scheduleacum 21 ani
  • visibility746 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 21 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am testat "Iazul lui D-zeu" saptamina trecuta si n-am plecat dezamagit, in sensul ca se prinde bine: peste 6 kg de crap 0.5-1.5 kg, cei mai rasariti la mare distanta de mal. Deloc la indemina insa taxa de 400 de mii dar si drumul de acces, cei 5 km de drum de tara (prin satul Borsa si apoi peste deal) fiind unul cam anevoios si care te indeamna sa stai cu ochii pe orice norisor mai nervos (o ploaie buna si nu mai ajungi acasa). Macar din cauza celor doua inconveniente dar si a faptului ca balta a fost inchisa citiva ani, nu prea sint pescari. De bun simt sint apoi refugiile cu stuf, parcarea si chiar delimitarea zonei de pescuit insa n-as vrea sa fiu in pielea patronului cind or sa vina pescarii, n-o sa prinda, si-l vor acuza ca hraneste pestele in alta parte decit in zona respectiva. La vremea asta n-ai ce cauta la prinz (nu trage decit dimineata si seara) iar momelile cautate sint cele clasice: mamaliga si porumb.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]