Home Locuri pescuit Partide ID:6360

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMihai Bravu
loc. Uzur, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person bgd_j
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility1288 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost pe balta asta acum 2 saptamani si am luat 2 crapi la 3 si 8 kg romanesc si ten. Am revenit saptamana trecuta, am stat de la 6 seara pana la 11 a doua zi si nimic, nici o trasatura, 6 lansete plantate degeaba, apa crestea in continuu; nu stiu ce se intampla oricum nu mai vin niciodata aici. Paznicul spune ca noaptea dupa ora 2 trage de rupe, eu nu am avut nici un tac, de bon nici nu a auzit pana acum. Fir intins si ocoliti aceasta balta. Taxa pe 2006: 30/40 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]