Home Locuri pescuit Partide ID:6359

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMihai Bravu
loc. Uzur, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person crapalete
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility1296 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Eu sunt cel cu Fiatul de care a zis domnul Iridon Adrian mai devreme si am fost vineri noaptea si n-am prins nimic. Referitor la comentariul domnului Stamatescu, stiam de cele relatate dar testam daca a mai ramas ceva in balta pana in gard. Pana la inceputul acestei luni am reusit sa prind crap intre 2-7 kg cteno intre 8-22 kg. La taxa asta trebuia sa ia masuri patronul. Taxa pe 2006: 30 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]