Home Locuri pescuit Partide ID:6357

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMihai Bravu
loc. Uzur, jud. Giurgiu

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility23 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Vineri 14 iulie am ajuns pe aceasta balta, am plantat 8 lansete la uscate si am prins 4 stepi. Pe seara au mai aparut 2 pescari cu un Fiat dubita care au plantat 16 lansete [8 si 8 ]dar nimic nici ei. Din spusele paznicului cei cu Fiatul vin mereu si stau cate 3 zile si o sa vad peste noapte ce prind ei, dar am vazut NIMIC !!! Dimineata au strans si au plecat. Sambata nu a mai venit nimeni. Apa creste si pescarii de-ai casei se anunta intre ei!!! Taxa pe 2006: 30 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]