Home Locuri pescuit Partide ID:6275

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMihai Bravu
loc. Uzur, jud. Giurgiu

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility26 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost pe acesta balta, sambata, 8 iulie si intr-o zi si-o noapte la 12 lansete, plantate la boabe de porumb, n-am prins nimic. Nu ar trebui sa se mai numeasca balta Mihai Bravu, ci raul Mihai Bravu, deoarece scade si creste apa cum vrea patronul baltii. Tot pestele este retras pe coada baltii, dupa gardul pus de patron. Nici nu scoti bine sculele din masina, ca te si trezesti cu paznicul sa-ti ia banii... fara chitanta. Va pierdeti timpul la acesta balta si va umpleti de nervi! Taxa pe 2006: 30 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]