Home Locuri pescuit Partide ID:6194

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMihai Bravu
loc. Uzur, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person bgd_j
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility21 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost pe 05-07-2006 pe aceasta balta; accesul de la sosea pana la balta este destul de greu, pe timp de ploaie nu se mai iese; am ajuns la balta pe la 5 am vorbit cu paznicul si ne-a lasat sa plantam 4 lansete cu barca lui dupa care am asteptat. Pe la 6:30 prima trasatura romanesc la 3 kg momeala, boaba de porumb conservata, pe la 10:30 un ten la 8kg si ceva in rest numai caras ca palma. Am auzit ca noaptea ar merge bine, oricum balta are potential, pe balta nu mai era nici un pescar, nu prea e circulata balta. O sa mai revin pe aceasta balta cat de curand si voi veni cu alte informatii. Pana atunci fir intins. Taxa pe 2006: 30 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]