Home Locuri pescuit Partide ID:5202

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMihai Bravu
loc. Uzur, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person BLK
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility40 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
BLK


help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
20-21 Mai. Taxa e 30 lei pe 12 ore, am ajuns noaptea la 4 si pana am apucat sa scoatem cateva scule a si venit patronul sa ia banul, s-a laudat ca are ten si crap de peste 5 kile, a luat-o in sus si la intoarcere a zis ca langa noi s-au prins 3 crapi la 3-4 kile. Pe balta toata ziua au fost peste 10 grupuri de 2-3 pescari si nici unul nu a prins decat crapi la juma de palma, la vierme sau rama (ca si noi, 6 bucati in 2 oameni). In rest n-a mers cu nimic, era un pescar langa noi de vreo 2 zile cu rod pod, avertizoare, scule, barcuta de plantat, a zis ca nici macar o trasatura nu a avut. Se umbla la apa constant, de la localnici am inteles ca rar stau calugarii inchisi. Drum de pamant foarte prost, cam de 2-3 km, pe ploaie e imposibil de iesit, sunt 3 vai care trebuie urcate/coborate. Cu siguranta nu voi mai trece pe acolo. Taxa pe 2006: 60 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]