Home Locuri pescuit Partide ID:26418

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMariuta 4
loc. Mariuta, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person ietro
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility724 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
120 ron/24h

label_outline
Drum de acces
Drum acceptabil.

label_outline
Momeli folosite:
Ca nada am folosit porumb fermentat si uscat iar ca momeala porumb cu arome(10feluri) potumb uscat, in lapte, porumb expandat, verde si galben, mamaliga, turta de floarea soarelui, viermusi, rame.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit numai la plantat cu 6 scule, de la ora 18 pana la ora 17 a doua zi, pe la mijlocul baltii, pe o caldura infernala, fara prea mare aglomeratie pe balta. Paznicul a venit doar la inceput sa incaseze si sa ne laude balta si cam atat. Balta superb dar nu am avut nici macar o trasatura, in plus agata foarte mult, am lasat 8 monturi cu toate ca am pescuit doar cu carlig.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]