Home Locuri pescuit Partide ID:26371

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMariuta 4
loc. Mariuta, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person Vasvic
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility777 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
ok daca nu e ud.

label_outline
Momeli folosite:
barilla- pufy+ 3 kg, grau, arpacas, porumb- date cu prastia.


label_outline
Comentariu despre partida
Balta goala, am pescuit de la orele 5-12, am dat cu 6 lansete pe la mijlocul baltii. Capturi: 2 platici-400 g una, 700g alta si un salaias de vreo 5-600 g luat la sfirsit cind recuperam. Dupa un dril de vreo 5 min am mai avut o ruptura, probabil peste 3 kg. Deoarece am fost cu 3 unditari a trebuit sa plec la 12. Nota pentru aceasta balta este 7.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]