Home Locuri pescuit Partide ID:26786

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMariuta 3
loc. Mariuta, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person marian1977
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility6830 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12h

label_outline
Drum de acces
drum bun pana in satul Mariuta, de acolo pana la balta, drum de tara cu multe gropi.

label_outline
Momeli folosite:
rama, viermusi, porumb bonduelle, patratica.


label_outline
Comentariu despre partida
Am plecat la pescuit cu gandul de a merge la Fundulea 2, dar, cum balta era plina la 06.15, a trebuit sa ma reorientez. Asa am ajuns la Mariuta 3 (unde am mai avut o partida proasta, cu ceva timp in urma), pacalit de popularile masive de caras si de crap, postate pe youtube. Locuri la discretie, ceea ce trebuia sa imi dea de gandit. Era un grup de pescari veniti cu o seara inainte, dar care nu aveau niciun peste prins. Am zis sa incercam... 7 ore am pierdut pe aceasta "balta", timp in care am prins vreo 10 bibanei... Jenant... Cel care a incasat banii a spus ca ieri s-a prins. Texte ieftine-patroni smecheri. Intotdeauna ieri si maine s-a prins/se va prinde cel mai bine.
In fine, timp si bani pierduti. Astept comentarii de pe Fundulea 2 (la plecare, cand am trecut pe langa balta, mai erau destul de multi pescari; pe Mariuta 3- liniste dezolanta cu iz de sfidare si pacaleala).


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]