Home Locuri pescuit Partide ID:6453

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorlutu alb
loc. Movila Miresei, jud. Braila

  • Adaugat de: person bursul
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility11 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe 22.07 la ora 17 pe balta, drum de acces usor, balta refacuta cu fonduri Phare, nimic de zis. Am trait cea mai mare umilinta pe aceasta balta : -paznicul a venit la ora 19 sa ceara taxa de 30 lei, la ora 22 a venit sa mai ceara taxa pentru "cazare pe timpul noptii" (?!?)de 15 lei, cu un ton si un tupeu iesit din comun, de parca as fi fost braconier, ca apoi sa-mi spuna ca trebuie sa platesc si a doua zi o taxa de 30 lei daca vreau sa mai ramin. Pur si simplu BATAIE DE JOC pe care nu am intilnit-o nicaieri. Peste: la trei lansete trei carasi de 12 cm, iar la trei undite 13 "xifori" de 8 cm.
Jecmaneala la drumul mare. La ora 23 mi-am facut bagajele si am plecat neacceptind sa fiu tratat astfel. Taxa pe 2006: 30 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]