Home Locuri pescuit Partide ID:28057

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorLunca 3 (Leonard)
loc. Jurilovca, jud. Tulcea

  • Adaugat de: person Dany173001
  • scheduleacum 2 ani
  • visibility11518 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 2 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100

label_outline
Drum de acces
Acceptabil

label_outline
Momeli folosite:
Nadă cu peleți


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit 24h, zona c praf, este a 3 oară când vin și nu trage nimic nu am mai pomenit în 24h să iei 3 cărășei la râmă; nu trage la vermuși... dai 100 de lei și bați 130 de km ca să îl vezi pe administratorul bălții cu își pune băieții să bage plase... Pe scurt, nu recomand Leonard deloc.
Nici la plantat nu se ia nimic.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 4 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

https://youtu.be/_OLiiIa7bOI
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]