Home Locuri pescuit Partide ID:22422

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorLunca
loc. Tulcea, jud. Tulcea

  • Adaugat de: person VIGNOLA
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility1837 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
620 ron/ 24ore

label_outline
Drum de acces
foarte bun, asfaltat.

label_outline
Momeli folosite:
am folosit, vermusti, rame rosii, rame negre, pufuleti, mamaliga, iar ca nada,grau, tain, orez, esente de capsuni, vanilie si rom. A tras la vermusti si la rame rosii.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida a durat de la ora 6.45... pana la 17.00, vremea in luna noiembrie inorat, fara sa bata vantul, temperatura in jur de 20 grede la miezul zilei. Am pescuit in zona asa numita la insula, erau pe balta in zona mea 15 pescari, nu mai erau locuri, si am prins caras, platica si scobar, marisor, 10-15buc la 700-1kg si restul un pic mai mare ca palma... restul am dat la balta. In aceasta perioada merge foarte bine la viermusti si rama, cu nada dulce. Exista hotel si conditiile sunt excelente. Fir intins si vreme buna !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Caras: 10 kg
-Alte specii: 2 kg

-Nr. scule folosite: 3 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]