Home Locuri pescuit Partide ID:19759

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorLunca
loc. Tulcea, jud. Tulcea

  • Adaugat de: person undo83
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility82 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
62 lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drum de acces foarte bun.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit ca nada porumb uscat tinut o zi in apa combinat cu ttx si mix din comert. Am dat la porumb uscat pe fir de par in sandvish tinut in dip de miere.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns la Lunca la 2.30 noaptea dupa ce am plecat de la un botez :). Ne-am apucat de pescuit pe la 5.30 cand s-a luminat. Pana atunci am avut tot timpul sa pregatesc nada, sa aranjez bateria de crap si monturile. Am pescuit 12 ore.

Vremea a fost frumoasa cu un mici adieri de vant. In rest soare, cald..

Desi este plin de masini tot timpul, vad din ce in ce mai putini pescari pe malurile canalelor care pleaca din complex. Concluzia la care am ajuns dupa nenumarate partide este ca a cam disparut pestele de la Lunca. Tin minte acum 1-2 ani ca se prindeau salai la fixa, carasi frumosi si mai auzeai tipand din cand in cand cate un pescar pentru un crap mai maricel.

Am prins un crap salbatic de aproximativ 10kg, l-am scapat pe frati-su la mal, 1 marlita si 2 rosioare mai maricele. Colegii au prins vreo 10 kg de rosioara de toate dimensiunile. Crapii au muscat la porumb uscat pus pe fir de par, ridicat cu pop-up galben (din burete) pe fir de par. Am folosit 4 lansete.

Din punct de vedere al cazarii, Lunca sta foarte bine. Au camere duble si apartamente in care incap si 4 persoane. Din pacate in ultimii ani am observat o scadere drastica a pescarilor din jurul complexului. Am dedus ca s-a intamplat ceva de au disparut carasii din zona. In schimb se prinde stiuca la Lunca si chiar destul de multa. La crap insa pica foarte rar cate un exemplar de genul celui pe care l-am prins eu. De 4 luni il vanez pe domnul...


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 10 kg
-Stiuca: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]