Home Locuri pescuit Partide ID:27404

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorLacul Mare Oravita
loc. Oravita, jud. Caras_Severin

  • Adaugat de: person ică
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility2565 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
0 lei

label_outline
Drum de acces
Nu mai este baltă cu taxă. Este în administrarea Primăriei Oravița și pescuitul este liber. Dar să nu credeți că mai este pește. Nu se mai prinde aproape nimic.

label_outline
Momeli folosite:
râmă roșie, porumb, viermișori, Barila.


label_outline
Comentariu despre partida
Am stat doar câteva ore cu mai multe bețe și la plută și la fund dar ne-am convins repede că nu mai e pește.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]