Home Locuri pescuit Partide ID:12878

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorLa Baraj
loc. Spineni, jud. Olt

  • Adaugat de: person labaraj
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility732 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100ron/12ore

label_outline
Drum de acces
Drumul este pietruit. Daca ploua este putin dificil de ajuns cu o masina cu garda foarte joasa.

label_outline
Momeli folosite:
Anul acesta pana acum a mancat la orice: rama, cub de mamaliga, boabe. Au fost zile cand a mancat doar la rama, alte zile cand a mancat doar mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
Balta se deschide pe data de 01.05.2009. Pretul este de 100ron/12 ore. Nu este permis pescuitul noaptea. Se pot retine max. 15kg. Accesul pe balta se face doar cu programare cu min 24h inainte. Balta este relativ mica si dorim ca fiecare partida de pescuit sa fie un succes si nu un factor suplimenar de stres. Pe balta aveti acces gratuit la gratar. Suntem pescari si drept urmare incercam sa oferim ceeea ce noi asteptam de la o balta. Suntem deschisi la orice propunere venita din partea dumneavoastra.
Sfat: Fixati-va bine lansetele pe cracane!label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]