Home Locuri pescuit Partide ID:27759

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Iezer
loc. Slobozia 9, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person nustiunmk
  • scheduleacum 7 ani
  • visibility3980 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 7 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul e pietruit pana la ferma, dupa asta e drum bun, dar nu recomand pe ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
plastice, pop-ups, bonduelle, viermusi, rame, patratica.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit duminica dimineata incepand cu ora 4:30, la primul loc dupa ferma (unde sunt 2 salcii alaturate), pana la ora 13:30. La amiaza erau cam 32 de grade, dar la umbra salciilor era excelent.
Noi am ajuns primii pe balta (ca am plecat din Slobozia, la 10 min de balta), dar dupa noi au venit constant masini. Balta s-a umplut aproape 100%.
Nu am vazut peste mai mare, decat un caras cat palma. Palma mea. Am o palma mica.
Tragea la undita la orice. La rama o luau razna, dar langa mal era peste foaaarte mic. Un pic mai in larg s-a prins la lanseta la bonduelle, chiar si cate 2 carasi deodata (2 carlige pe linie).
Eu am pescuit la vreo 70 de m de mal, am si nadit cu spombul vreo 2kg de amestec seminte, dar daca este peste mai mare in balta, nu e pe linia pescarilor, ca nimeni nu a prins ceva mai mare decat acel carasel.
Concluzia: daca vreti sa va distrati la undita la caras (mic), e ok. Dar lansetele de crap le aduci degeaba. Poate mai in toamna? Nu stiu. Dar nu cred ca mai incerc prea curand.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in




Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]