Home Locuri pescuit Partide ID:22304

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorHorgesti
loc. Horgesti, jud. Bacau

  • Adaugat de: person sandelki
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility914 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
asfalt foarte bun pina pe balta.

label_outline
Momeli folosite:
porumb conserva, vermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre ora 7 si 18. Dimineata foarte rece, ceata, 5 grade. pe la 11 a aparut soarele si s-a mai incalzit. Vant usor nord, presiune atm usor in crestere.
Am stat pe dig, cam pe la mijloc. Mai erau 2 masini, inca 4 pescari tot pe dig. Am luat 22 carasi total 15 kg cintarit, in 2 pescari, la porumb conserva cu doi vermusi in varf. O partida buna.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 15 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]