Home Locuri pescuit Partide ID:16320

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorHorgesti
loc. Horgesti, jud. Bacau

  • Adaugat de: person maotze
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility14 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei/zi

label_outline
Drum de acces
sunt doua posibilitatiȘ din Adjud prin Bacau - drum asfaltat -aprox 80 km sau prin Racaciuni - Racatau -drum de piatra -conditii bune- aprox. 50 km.

label_outline
Momeli folosite:
nada TOP MIX seminte sparte cu virmisori, a pescuit la virmisor si rama, a mancat mai bine la virmisori.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida a inceput la ora 05.00 si s-a terminat la ora 15.00. Vremea a fost buna, fara prea mult soare si vant usor din fata. Am pescuit pe dig (dale). Pe balta erau aproximativ 30 pescari dar toti erau pe partea opusa drumului. S-a prins caras aprox. 10 kg de pescar si unii mai norocosi au agatat si novac eu unul, iar un alt coleg 2. Am pescuit la undita si la lanseta cu acelasi rezultat - doar caras.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 10 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]