Home Locuri pescuit Partide ID:12929

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorHorgesti
loc. Horgesti, jud. Bacau

  • Adaugat de: person gadrian
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility11 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drumul e dezastru de la Buhoci spre Horgesti, in curbele din zona padurii poti sa lasi linistit o roata pe drum daca nu esti atent.

label_outline
Momeli folosite:
rama, viermusi, mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns dimineata pe la 8 si erau pe balta cam 200 de pescari, unele portiuni erau cu un pescar pe metru de mal. Explicatia aglomeratiei este renumele baltii, vremea excelenta si faptul ca era zi de sarbatoare. Am stat o jumatate de ora sa evaluez situatia si n-am vazut decat cativa carasei de 50-100g bucata prinsi la undite.
Am plecat in alta parte, dar un prieten care a stat la pescuit acolo mi-a zis ca s-a prins carasel toata ziua, nu prea mult, cateva kg de pescar, ici si colo cate un crap, la pescarii dotati cu scule adevarate. Parerea mea este ca balta este supraevaluata, dar tinand cont ca in apropierea Bacaului nu prea mai sunt balti cu potential pentru pescuitul de agrement. Horgestiul inca e OK.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]