Home Locuri pescuit Partide ID:2351

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorHogeac
loc. Movilita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person ica
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility682 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
ica


help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Pe 22-05-2005 am luat la porumb un crap la 10kg, cu o saptamana inainte o salonta la 12kg, o crapoaica la 10 si un ten la 6.5kg, dar numai la plantat, la aruncat poti prinde in schimb ten, ciortan si caras. Este o balta buna cu rezultate pe masura. Balta nu are limita la peste dar daca vrei sa stai de seara trebuie sa platesti si a doua zi. O recomand celor care vor sa se bata cu un peste mare. Taxa pe 2005: 500.000 lei/12h.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]