Home Locuri pescuit Partide ID:25690

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGogosari-Sat
loc. Giurgiu, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person floryn123
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility1402 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80 Ron/12h

label_outline
Drum de acces
Drumul este bun pina la balta dar pe malul balti se degradeaza de la an la an.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb cu diverse arome, patratica de mamaliga, viermusi, pelete moi, bonduelle, ttx.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida s-a desfasurat intre orele 8,30-15,30.
Vremea a fost foarte frumoasa cu un vint care adia usor.
Am pescuit fata in fata cu satul, dupa liziera de salcami.
Am fost pe aceasta balta de trei ori anul acesta si pot sa spun cu durere in suflet ca de la an la an balta se degradeaza continuu in privinta: drum de acces pe balta si densitatea pestelui.
Pe balta se mai aflau doua echipe de pescari care fac parte din obisnuiti casei, de wekend si care aveau plantate o sumedenie de lansete in malul de vizavi in speranta de a mai prinde resturile de crap care cica ar mai exista in balta. Capturile prinse au fost cinci carasi brichetari. Va recomand sa ocoliti acesta balta deoarece este pierdere de timp si bani iar densitatea pestelui este foarte mica si nu a fost populata deloc anul acesta desi paznicul spune ca mai are mult peste.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]