Home Locuri pescuit Partide ID:23666

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGogosari-Sat
loc. Giurgiu, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person ahhab
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility1362 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80 ron/12h

label_outline
Drum de acces
Acceptabil. Pe balta insa s-au format niste gopi din care nu cred ca se mai poate iesi nici pe timp bun. Pe anumite portiuni apa a erodat malul pana la limita ecartamentului unui turism.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb cu diverse arome, bonduelle, rame, viermusi, pelete, plastice...


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta vineri seara, aproximativ ora 19 si am incheiat partida sambata pe la ora 13.00.
Spre uimirea mea am fost singurul pescar de pe balta! Pe malul cu satul mai erau doi pescari pe unul din pontoanele localnicilor,dar au abandonat dimineata. Am avut sase lansete plantate si o fixa.
La plantat am prins un caras ca palma la rig cu trei boabe de pop corn si o boaba de silicon in cap.
La fixa am luat caras si mai mare si mai mic... preponderent carasel de 100-150g, dar au cazut si cateva bucati spre jumatate de kilogram. La sfarsit, dupa sortare, am oprit 4 kg mai rasarit, iar restul s-au intors de unde au venit. Cu parere de rau trebuie sa spun ca balta Gogosari se degradeaza de la an la an tot mai mult, din toate punctele de vedere: drum de acces, standuri, densitate peste etc..


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 4 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]