Home Locuri pescuit Partide ID:23258

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGogosari-Sat
loc. Giurgiu, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person floryn123
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility1346 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
drumul foarte buna pina la balta.

label_outline
Momeli folosite:
porumb la borcan si porumb bonduelle.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit din data de 17-18.05.2013, noaptea a fost o furtuna foarte puternica care ne-a obligat sa stam in masina mai multe ore pina la oprirea ei.
Am pescuit la fosta liziera de salcimi, au fost foarte putini pescari pe balta in zona unde am pescuit.
La plantat nu am prins nimic dar la lansete aruncate din mina la bonduelle am luat un crap la 1.5-2 kg.
La telescopice am luat 11 kg de caras cu greutatea de 500g -1kg I-am facut pat de mincare cu amestec de seminte cu aroma de miere, a mincat cel mai bine intre 10-14 ziua la telescopice. Am pescuit cu 5 lansete si 2 telescopice. Tin sa precizez ca noi romanii nu stim sa pretuim natura si in continuare aruncam resturile peste tot (si in apa).


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Caras: 11 kg
-Nr. scule folosite: 7 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]