Home Locuri pescuit Partide ID:21219

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGogosari-Sat
loc. Giurgiu, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person turboslide
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility44 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 lei/ 24 ore

label_outline
Drum de acces
drum bun, practicabil.

label_outline
Momeli folosite:
porumb, ttx, viermusi, rame.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta in jur de ora 4, am fost in total 6 pescari, am pescuit la plantat aproape de malul de vizavi, porumb simplu fiert si uscat, ca nada la fel porumb, balta frumoasa dar vineri cand am plecat deja se cam umpluse, lumea nadeste cu sacii; daca nu aveti navomodel stati acasa. Am reusit sa prind un crap la 3 kg si in rest caras frumos la bomba 400g-800g, pufulete aroma miere usturoi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Caras: 6 kg
-Cantitatea retinuta: 90 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]