Home Locuri pescuit Partide ID:20850

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGogosari-Sat
loc. Giurgiu, jud. Giurgiu

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility48 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80 ron/ 24h

label_outline
Drum de acces
Nu s-a schimbat cu nimic... destul de rau.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb uscat, dipuit, pelete Maros-Halibut, bonduelle.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de vineri 11/05 ora 20, pana sambata 12/05 ora 16 la fosta liziera de salcami (intre timp au defrisat zona, (cat pe-aci sa nu mai recunosc balta). Pe apa concurs de vaporase de nadit, am numarat cel putin 15, parca era concurs de navo-modelism. Pestele satul probabil de sutele de kg de nada nu s-a sinchisit sa se arate la culoare (din ce-am putut eu sa cuprind cu privirea nu a luat nimeni crap), in schimb intra caras destul de frumos... 400g-1kg bucata la fixa in mal.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 6 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]