Home Locuri pescuit Partide ID:27989

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 3
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person bebe.bebe
  • scheduleacum 5 ani
  • visibility7188 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 5 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80 lei/12h

label_outline
Drum de acces
Asfalt pana aproape de balta.

label_outline
Momeli folosite:
bomba, viermusi, patratica, rime etc..


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns la ora 6, dl paron era in capatul baltii, ne-a luat banii ca la cinema. Eu am dat 80 lei pt 5 kg de crap si caras in limita bunului simt, si doi colegi au dat numai 40 lei si aveau voie sa retina numai caras. Ei au fost mai castigati decit mine pt ca pe balta s-au prins decat doi ciortani la vreo 20 pescari. Pe lansete, Cucu, a mai mers la undita la cocolos carasul - dar foarte greu. In final am prins 3 kg de caras ca palma. Cred ca este prea cald.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 3 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]