Home Locuri pescuit Partide ID:16655

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 3
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person razvansacu
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility595 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 lei/12h

label_outline
Drum de acces
Excelent.

label_outline
Momeli folosite:
porumb, rame, pufulete, viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
Este prima oara cand postez si am hotarat sa o fac pentru ca de multe ori imi aleg urmatoarea locatie de pe acest site si poate si informatiile mele ajuta pe cineva. Referitor la pescuit, merg pe aceasta balta de 2 ani si in general se prinde oglinda si caras. La ultima iesire slabut rau de tot doar 3 carasi in 8 ore de pescuit, la toate momelile posibile, dar stiti si dvs. ca oriunde poti prinde o zi proasta.

Recomand aceasta ballta pentru curatenie si liniste.

O sa incerc sa imi fac un obicei in a posta informatii despre partidele viitoare . Sambata dau si eu o fuga la Fundulea ca prea vorbeste lumea frumos de balta.
Fire intinse !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]