Home Locuri pescuit Partide ID:9987

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 2
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person rechinul_
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility8 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/zi

label_outline
Drum de acces
drum bun chiar daca ploua dar, atentie, este inchis drumul vechi prin Moara Domneasca in zona digului si nu se poate intra decat prin Afumati la trecerea de pietoni in dreapta si nici prin Cozieni pentru ca si acolo se lucreaza la pod, doar prin Branesti-Piteasca.

label_outline
Momeli folosite:
Am dat la bomba la lansete si viermusi la undita, am pus si 2 lansete la boabe pentru crap dar rezultet 0. Am prins carasel mic (80-100g/buc) la undita si caras mare la lanseta.


label_outline
Comentariu despre partida
o zi cu multa ploaie, pana la ora 11 nu prinsesem decit 2 carasi si dupa ce s-a oprit ploaia a inceput sa manance. Am dat pe partea cu plopii unde malul este cam inalt. Se pare ca balta are potential, are crap dar nu a pus botul. Paznicul nu elibereaza chitanta in schimb nu te deranjaza cu nimic. Concluzia: merita banii.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 8 kg
-Cantitatea retinuta: 8 kg
-Nr. scule folosite: 7 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]