Home Locuri pescuit Partide ID:17885

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 2
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person serpico
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility315 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/12ore

label_outline
Drum de acces
drumul foarte bun, chiar daca ploua este ok, este pietruit si fara probleme poti intra si iesi pe timpul ploii.

label_outline
Momeli folosite:
porumb uscat, porumb cu arome, bomba cu pufuleti.


label_outline
Comentariu despre partida
Perioada de pescuit de la 07.00 pana la ora 15.30.
Ploaie marunta, vreme excelenta pentru crap. Am pescuit vizavi de plopi langa wc -ul ecologic. Pe toata balta doar 5 standuri mai erau (5 pescari).
Dupa ce am platit balta, pe la ora 9.00 au dat drumul la apa din Ganeasa 1 in Ganeasa 2. Nu am avut nici un tac. Am incercat macar pentru caras cu rama, viermusi si bomba cu mamaliga. Nimic nici un tac. Cred ca nu mai vin curand pe aceasta balta pana nu aud ca nu mai umbla la apa in weekend.
Pacat de aceasta balta ca are potential, are 1,5 m adancime pe toata suprafata dar faptul ca umbla la apa este un mare dejavantaj.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]