Home Locuri pescuit Partide ID:16355

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Ganeasa 2
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person cosminel_c
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility8 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
ok, daca ploua mai greu datorita unei rampe pamant la intrare pe balta nu pe partea cu satul.

label_outline
Momeli folosite:
Am momit inainte cu 20 min cu boilis faramitat si mamaliga cu racheta apoi ca momeli am folosit porumb dulce aroma vanilie, porumb uscat, pop up, boilies, om zapada, rama, viermusi, bomba cu mamaliga, viermusi, rame, anason, boia porumb dulce, bomba mamaliga si pufulete.


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost pe balta la ora 5:30. de la ora 12:30 pana la 15:00 cand am plecat innorat si vant. Am stat aproape de a 2- a cotitura a baltii, mai erau aproximativ 10 pescari pe balta. Nu am avut nici macar o trasatura . Mare teapa mi-am luat. Bataie de joc, nu am vazut sa captureze nimeni, afara de un pescar care a prins la bomba cu pufulete un crap la 2,5 kg in jur de ora 15, apoi cel din dreapta mea care se pregatea deasemenea sa plece si a montat iarasi lansetele.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]