Home Locuri pescuit Partide ID:16262

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 2
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person curiosu
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility183 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 lei / 12h

label_outline
Drum de acces
Pana la balta asfalt, in jurul baltii de pamant, nu va recomand pe ploaie. Drumul asfaltat, incepand de pe la balta Afumati este foarte foarte prost.

label_outline
Momeli folosite:
Rame, viermusi, mamaliga, pufulete, porumb, 0 rezultate.


label_outline
Comentariu despre partida
Intre 7-16, vremea a fost frumoasa. Exact langa drumul principal, cam la jumatea baltii.
Aglomerat, vreo 13 masini, mai erau doar vreo 2 locuri libere. Prima balta la care nu am vazut nici o trasatura. Noi am fost 2 oameni cu cate 3-4 lansete, am folosit de toate momelile, nici o trasatura toata ziua. La fel si cu restul oamenilor de pe balta, vecinii (2 cu cate 7-8 lansete) la fel nici o trasatura, doar un caras cat palma. La undita am nadit si tot degeaba, nici urma de peste. 0 rezultate, 0 muscaturi.

Fara cosuri de gunoi, era o toaleta la intrare, nu va recomand balta asta nici pentru gratar (campul de langa e plin de stiuleti taiati).


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 4 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]