Home Locuri pescuit Partide ID:16085

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 2
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person catta83
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility17 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Destul de prost drumul pana la balta (multe cratere destul de adanci in sosea), in zona baltii drum de pamant batatorit cu destule denivelari.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb uscat, bonduelle, diverse arome; pufarine diverse arome; patratica; boilies; rame; viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida s-a desfasurat intre orele 05:00 - 15:00 pe o vreme ideala de pescuit. Pana in ora 06:00 s-a aglomerat pe ambele maluri (noi am pescuit pe partea opusa intrarii pe balta). Am fost intr-un grup de 6 pescari (aprox. 30 de lansete). Rezultate despre partida: 0 (zero) capturi. Ca sa fiu mai exact: 0(zero) trasaturi. Pot sa spun ca nu am mai intalnit asa ceva pe niciuna dintre baltile pe care am fost, nici macar la undita sa nu miste ceva. O balta de toata jena pe care o sa avem grija sa nu o viziteze niciunul dintre cunoscutii nostri.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 30 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]