Home Locuri pescuit Partide ID:14971

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 2
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person coltz69_ro
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility159 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/12h

label_outline
Drum de acces
Acceptabil.

label_outline
Momeli folosite:
Mamaliga, tarate, rama, porumb...


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit 7 ore, de la 5.00 la 12.00, cand de plictiseala si din cauza faptului ca mi-am stors creierii .. cu ce sa mai dau,... am plecat!
Comentariile celor de pe balta "are peste, a bagat, se prinde,....capturi..." Din ce am vazut eu, 2 ciortani pana in 3 kg, cativa carasi brichetari si... multa liniste pe balta. Am prins 1 caras aproape de 500g la porumb! in rest nimic.
O mare TZEAPA, o mare mizerie, o mare lipsa de respect pentru noi cei ce dam banii!
La ora 5 cand am ajuns cu greu am gasit 1 loc de pescuit.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]