Home Locuri pescuit Partide ID:14847

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 2
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person Myrel
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility6 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 ron / 12 ore

label_outline
Drum de acces
Drum asfaltata pana la balta, posibile probleme in caz de ploaie pe balta.

label_outline
Momeli folosite:
Majoritatea momelilor posibile.


label_outline
Comentariu despre partida
O partida jalnica. In 12 ore 2-3 trasaturi anemice si doi carasi eliberati. Dupa incasarea taxei se da drumul la apa cand intr-o directie cand in alta. La ora 16:00 apa scazuse cam cu 40 cm. Crapul este destul de maricel din ce am vazut in alte partide precedente (de la 2-3 kg pana la 6-7 kg) dar cred ca este foarte putin si suprasaturat cu mancare. Uneori s-a prins dar in marea majoritate a zilelor nu. Mentionez ca am fost de 4 ori in doua saptamani si mi-a tras doar o salonta cam la 3 kg pe care am scapt-o la mal.
Am auzit pescarii cum se certau cu paznicul ca da drumul la apa si am auzit o discutie din care a reiesit ca in curand vor avea nevoie de plase (de ce oare ?). De asemenea nu se elibereaza bon si nu mi s-a comunicat regulamentul.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]