Home Locuri pescuit Partide ID:14775

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 2
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility7 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/12ore

label_outline
Drum de acces
Drumul este bun, asfaltat pana aproape de balta, dar nu recomand sa mergeti cu viteza deoarece sunt cateva gropane uriase unde va puteti rupe masina in doua.

label_outline
Momeli folosite:
Bomba, viermus, porumb cu arome (anason, usturoi) rame.


label_outline
Comentariu despre partida
La ora 4.30 eram pe balta, la 5.30 am desfacut prima bere. De la 5.30 pana la 11 nu a ciocanit nicio data, mai eram cu 2 prieteni care au bagat unditele, de plictiseala la viermus si au prins vreo 5-6-7 carasi si 1 regina (nu stiu daca pestii aveau 1.5kg in total).
La lanseta am prins alti 3 carasi dar erau la fel de mari ca cei de la undita.
Pacat ca nu este peste acolo desi locatia este frumoasa, linistita... Singurul lucru semi-deranjant acolo este paznicul care nu se mai opreste din minciuni cu pescari care au prins adevarati monstrii acolo in ultimele zile.
Mentionez ca am mai fost de 3-4 ori anul asta acolo si niciodata nu am prins mai nimic... nu recomand... In afara de un gratarel si vreo 5-6 beri nu am cu ce sa ma laud.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]