Home Locuri pescuit Partide ID:14700

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 2
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person lseptilici
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility13 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Se ajunge foarte usor pe aceasta mica balta. Dupa DORALY se face dreapta pe linga benzinaria Petrom. Drumul este asfaltat pina pe balta.

label_outline
Momeli folosite:
Am pescuit la virmusi, pufatin de toate culorile, porumb la borcan, porumb cu aroma de capsuni pe fir de par, bomba, rime.


label_outline
Comentariu despre partida
O partida nereusita, in urma cu o saptamana am patit acelasi lucru. O balta foarte slaba, care nu merita. Va sfatuiesc sa ocoliti aceasta balta. Pe balta foarte multa lume care nu a prins nimic (aproximativ 30 masini).


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 7 kg
-Nr. scule folosite: 7 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]